Arganolja

11 sätt att använda Arganolja

Moroccan Argan Oil

Ekologisk 100% arganolja – inga tillsatser

 Upplev skillnaden och köp din Arganolja HÄR

Arganoljan är en multiprodukt och är en av de mest exklusivaste oljorna i världen inom kosmetika.

Här nedan kan du läsa om 11 användningsområden för oljan

Ansiktsolja

Massera in några få droppar i ansiktet för att mjukgöra, återfukta samt stimulera cellaktiviteten i huden. Arganolja är en underbar ansiktsolja. Den absorberas snabbt och lätt in i huden och lämnar huden silkeslen och förbättrar elasticiteten. Boostar huden med vitamin A, E, B1, B2, B6, karoten och omega 3, 6. Arganoljan är antiinflammatorisk och en kraftig antioxidant. Jag själv har valt bort min dag- och nattkräm och använder endast arganolja på morgonen och kvällen efter jag tvättat mitt ansikte. Din hud utsätts inte för konstiga tillsatser och arganoljan mjukgör, återfuktar samt tillför huden med massor av nyttiga vitaminer. Oljan förbättrar även hudens struktur och förnyar hudcellerna samt återupplivar huden. Man använder bara några få droppar till varje användning då oljan är så dryg, blir det något över på fingrarna så kan man dra ut det i hårtopparna då arganolja stärker och reparerar kluvna hårtoppar. Love it!

Punktbehandling

Arganoljan passar utmärkt att använda på torra områden på huden. Använd den även på hudbristningar, solbränna, eksem och acne. Du behöver endast några få droppar till varje användning då den är mycket dryg. Arganoljan hjälper din hud att balansera talgproduktionen utan att täppa igen porer vilket gör den till en bra acnebehandling samt motverkar den även fet hy. Arganolja är en bra olja för eksem och psoriasis då den är mycket vårdande samt antiinflammatorisk.

Skäggolja

Applicera några droppar i skägget. Mjukgör, vårdar och ger ett fint lyster till skägget.

Läppskrubb

Blanda arganolja med socker. Hälften arganolja – hälften socker. Skrubba läpparna för att sedan skölja av med vatten. Applicera sedan en droppe arganolja på läpparna och smörj in. Läpparna blir underbart mjuka!

Badolja

Droppa några droppar arganolja i badet. Mjukgör hela kroppen och tillför massor med nyttiga vitaminer som din hud mår bra av!

Ögonolja

Arganoljan är perfekt att applicera runt ögonen. En mycket skön ögonolja som snabbt absorberas in i huden. Arganoljans anti age egenskaper gör den mycket populär kring dessa områden då man kanske vill reducera fina linjer kring ögonen.

Blanda arganolja med din favorit hudkräm!

Arganoljan stimulerar cellaktiviteten i din hud samt boostar den med massor av nyttiga vitaminer. Pumpa ut några droppar i handen för att sedan blanda ut med din hudkräm.

Hårolja

Arganoljan stärker, återfuktar och mjukgör ditt hår. Ta lite olja på fingrarna, “kamma” sedan med fingrarna underifrån och ut i topparna. Arganoljan motverkar kluvna hårtoppar och ger ditt hår en härlig lyster och glans utan att tynga ned! Passar alla hårkvaliteter och extensions. Används i torrt eller fuktigt hår.

Primer

Massera in några droppar Arganolja i ansiktet innan du applicerar din foundation. Arganoljan är populär att användas inom kosmetika då den revitaliserar/återupplivar huden.

Mjukgör och återfukta händerna

Ta några droppar Arganolja och massera in i händer, ut på fingrarna och runt nagelbanden. Oljan absorberas snabbt in i huden och är mycket behaglig.

Shampo

Våran populära rhassoul lera är en lera man både kan använda som ansiktsmask, duschtvål, skrubb och shampo. Ett tips är att när du använder leran som shampo är att tillsätta några få droppar av Arganolja i den. Den perfekta blandningen för ett super shampo! Vill man använda sitt eget shampo så kan man med fördel tillsätta några droppar i shampoflaskan och skaka om och voilà! Så har du ett uppdaterat shampo med en blandning med den mest exklusivaste oljan i världen.

 Vart kommer Arganoljan ifrån? LÄS MER HÄR

 

Jag rekommenderar verkligen Arganolja. Det kommer bli din bästa vän inom hud- och hårvård!

/Malin

Morocco Medina

8 thoughts on “11 sätt att använda Arganolja

 1. Caroline skriver:

  Jag har känslig hy både i ansiktet och på resten av kroppen. Jag köpte ansiktsoljan och arganoljan som jag fick hem för några dagar sedan. Jag märker redan stor skillnad. Hyn är silkeslen och båda fungerar så bra på min känsliga hud. Mina annars så torra händer (speciellt knogarna) är mjuka som aldrig förr. Overkligt! Sluta aldrig sälja de här produkterna!

 2. Anita wahlström skriver:

  Kan man handla på faktura

 3. Elisabeth skriver:

  Hej!
  Är A-oljan även “tillräcklig” för mogen hy

  1. Morocco Medina skriver:

   Hej Elisabeth!

   Det är den, men skulle rekommendera dig att även använda cactus fig oil. Den innehåller mycket mer E vitamin samt delta 7 stigmasterol som ej finns i Arganoljan. Det är en stigmasterol som snabbare bygger upp/förnyar hudcellerna. Cactus Fig oil kan du använda koncentrerat kring ögonen, munnen samt halsen. Applicera den först för att sedan applicera arganoljan över ansiktet.

   Vänligen,
   Malin
   Morocco Medina

 4. Ann-Mari Sjöberg skriver:

  Har räddat livet på mitt hår!!

 5. Anna skriver:

  Arganoljan är så fruktansvärt bra! Tack för fler tips på användning. Ska testa läppskrubben!

  1. moroccoadmin skriver:

   Hej Anna!
   Ja! Testa det 🙂 Jag gör skrubben 1 gång i veckan nu när det är vinter.

   /Malin
   Morocco Medina

 6. Jenny skriver:

  Älskar den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *