Hudvård

Ansiktsbehandling som lämnar huden silkeslen.

Djuprengörande behandling som lämnar huden silkeslen.

 

3 produkter som gör underverk för din hud!

Steg för steg

 

 

 

Ansiktsmask: Rhassoul lera är en lera från Atlasbergen i Marocko som är 100% naturlig. Rhassoul reducerar avflagning och rengör huden från överflödig fett/olja. Minskar porer samt förbättrar acne benägen hud. Rhassoul Clay Powder är en underbar detox som drar ut smuts, gifter och boostar huden med massor av nyttiga mineraler. Användning: Tvätta ansiktet först med vatten. Använd en glasskål och en sked i trä eller plast (använd ej metall) . Ta sedan 1,5 tsk Rhassoul lera och blanda ut med vatten eller Rose water tills konsistensen blir en smidig pasta. Applicera på ansikte och hals, undvik området närmast ögonen. Låt verka 10-15 min. Tvätta ansiktet sedan i ljummet vatten. Om huden blir röd så är det bara ett avgiftningssymptom och ett gott tecken. Man kan också använda Rhassoul som en ansiktsskrubb, då tar du lite lera i handen och tillsätter lite vatten och masserar leran mellan händerna för att sedan skrubba ansiktet. Skrubba in en stund och tvätta sedan av med ljummet vatten.

 

Toner: Om du ej använt Rose Water i leran så använd den nu i nästa steg. Spraya 1-2 gånger över ansiktet och låt rosenvattnet absorberas in i huden. Rose Water förbereder huden för ansiktskrämen genom att neutralisera ph-värdet och fungerar svalkande, rengörande och uppiggande. Är även svagt sammandragande och ökar blodtillförseln.

 

Mjukgör & återfukta : Sista steget så applicerar du lite Arganolja. Applicera över hela ansiktet samt runt ögonen. Arganoljan bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör samt ger ett omedelbart lyster. Rik på antioxidanter och har cellstimulerande näringsvärden. Arganoljan är dryg så man behöver inte mycket till varje användning. Oljan är inte fet och absorberas snabbt in i huden.

 

 

Efter denna behandling så känns din hud underbar! Denna behandling boostar huden med massor av nyttiga naturliga vitaminer och mineraler. Inga konstiga tillsatser som huden ej behöver.

 

Rhassoul hittar du  HÄR

Rose Water hittar du HÄR

Arganolja hittar du HÄR

 

Back to list

5 thoughts on “Ansiktsbehandling som lämnar huden silkeslen.

 1. Denise skriver:

  Tack så mycket för tipsen! 🙂

 2. Annette Economidis skriver:

  Om jag skulle ha en rengöring, dagkräm/nattkräm vilka produkter skall jag köpa då?
  Mvh Anette

 3. Tulay unku skriver:

  It going to be very exciting to use the products of yours that will make me feel very happy and I can wait to get it
  Thank you for god products

 4. Olivia WW skriver:

  Älskar denna rhassoullera, använder den 1 gång i veckan och är ett måste i mitt badrumsskåp. Huden blir så ren och len! Beställt en arganolja nu. Blir intressant att testa!

  1. moroccoadmin skriver:

   Vad roligt att höra Olivia! Rhassoul är en mycket bra detox/rengöring för huden 🙂 Så roligt, återkom gärna och berätta vad du tycker om arganoljan!

   /Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *