Hudvård

Body Oil Treat

100% Naturlig & Ekologisk Massageolja Från Marocko

 

Den här oljan doftar underbart av tallbarr. Den är suverän att massera med då den sakta absorberas in i huden och den känns lätt och len att massera in. Lämnar en fräsch doft och en silkeslen hud. Den innehåller Arganolja, Olivolja, Gurkört och Tallbarrsolja.


Gurkört har den högsta halten av gammalinolensyra (GLA) i hela växtriket. GLA är en viktig beståndsdel i cellernas membraner och har betydelse för att vätska och salter får tillträde till cellerna och att slaggprodukter kan föras ut från cellerna. De ger en frisk och vital hud! Huden känns väldoftande och fräsch efter användning av Body Oil Treat. Tallbarr stimulerar blodcirkulationen och är antiinflammatorisk samt smärtstillande. Utmärkt att massera denna olja när man har muskel -och ledvärk. Sen har vi även den underbara Arganoljan som mjukgör och återfuktar huden. Den förbättrar hudens elasticitet och även denna olja är antiinflammatorisk. Olivoljan är också antiinflammatorisk och ger en skyddande och återfuktande effekt till din hud. Denna olja rekommenderar jag verkligen att ha hemma, skön att använda då och då som en body oil som vårdar och ger huden massor med vitaminer samt även lindrar de onda.

Träd & växter är ekologiskt odlade och kallpressade.

Body Oil Treat är rik på vitamin A, C, E, B1, B2, B6, karoten och omega 3, 6. GLA (gammalinolensyra).

INCI/ingredienser : Argania Spinosa Kernel Oil, Olea europea (olive oil), Borago officinails (gurkört), Essential oil of pine

Boozta huden med naturliga välgörande vitaminer!

Köp din egen Body Oil Treat HÄR

/Malin

Morocco Medina

Back to list

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *