Hudvård

Face Oil Treat

Ekologisk Face Oil Treat. En perfekt kombination av vår Arganolja och Kaktusolja. Dom mest exklusiva oljorna inom hudvård. En kombination av dessa två oljor ger en ultimat ansiktsolja som förser huden med vad den behöver. Face Oil Treat är 100% ekologisk och kallpressad. Applicera den morgon och kväll efter rengöring. Applicera även kring ögonen. Stimulerar ny celltillväxt och drar ihop porerna. Oljan mjukgör och återfuktar hela dagen utan att kännas fet. Förbättrar hudens elasticitet. Proppad med nyttiga vitaminer som din hud älskar! Rik på vitamin A, E, K B1, B2, B6, zink, linolsyra, karoten och omega 3, 6. Antiinflammatorisk, antibakteriell och är en kraftig antioxidant. 

Använd Face Oil Treat som ett alternativ till din dag- och nattkräm!

Face Oil Treat är cellskyddande mot fria radikaler. Fria radikaler kan på sikt vara väldigt cellskadande och föråldra huden. Ansiktsoljan innehåller Delta-7 stigmasterol.  Denna växtsterol bygger upp och återupplivar huden samt slätar ut fina linjer och rynkor. Motverkar pigmentfläckar. Balanserar talgproduktionen så den är lämplig för alla hudtyper. Torkar man ut fet hy så blir det obalans i talgproduktionen, då ökar produktionen som då ger motsatt effekt och gör huden fetare. Utmärkt för fet, blandad samt normal hy! Absorberas snabbt in i huden utan att kännas fet. Utmärkt att använda som en primer innan man applicerar foundation.

Arganoljan samt Kaktusoljan odlas och produceras i ett kvinnokooperativ i Marocko. Vi samarbetar direkt med kooperativet. Inga mellanhänder.

Köp din egna Face Oil Treat HÄR

4 thoughts on “Face Oil Treat

 1. Erika skriver:

  Hej! Jag är verkligen nyfiken på era oljor, men- jag har acnebenägen hud. Är det något ni kan rekommendera eller avråda från?

  /Erika

 2. Andrea Björkslätten skriver:

  Hej jag köpte body oil treat. Men jag vill byta till Argan oil. Hur gör jag?

 3. Git Pjerr skriver:

  Hej!Jag har köpt ett ”startkit” fr er m argantvål, rosspray, argan olja, ”tvålburk” och duschhandske. Torkar argantvålen ut huden? Är den bra för en 57 åring med inte alltför torr hud men känslig och får lätt plitor? Räcker argantvålen som rengöring? Jag saknar ett ansiktsvatten. Finns det? Tack på förhand! Mvh, Git

  1. Morocco Medina skriver:

   Hej Git!

   Argantvålen återfuktar huden och berikar den med vitaminer, efter rengöring med argantvålen så återfuktar man med en ansiktsolja.
   Vi har Rose Water som är ett ansiktsvatten. Du sprayar enkelt rosvattnet på en bomullstuss och rengör sedan ansiktet. Det kan du göra efter rengöring med Argantvålen 🙂

   Vänligen,
   Malin
   Morocco Medina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *