Hudvård

Marockansk Hamamtvål/duschtvål

Vi erbjuder naturliga hamamtvålar/duschtvålar – Moroccan Gold Soap och Moroccan Black Soap.

 

Naturliga och djuprengörande tvålar med doft av Eucalyptus.

 

Dessa lyxiga tvålar används i den traditionella hamam ritualen och är även populära produkter på Spa världen över.

Moroccan Black Soap

En hamamtvål som är baserad på krossade oliver och olivolja. Rik på A- och E vitamin. Lämnar huden silkeslen efter användning! Bästa sättet att använda denna tvål är genom att tvåla in sig och sedan skrubba huden med våran skrubbhandske “Kessa”.  Du rengör huden på djupet samt tar bort toxiner och döda hudceller. Boostar även huden med naturliga vitaminer. Moroccan Black Soap är en del av den traditionella hamam ritualen. Den har använts i årtusenden som en djuprengöring för huden.  Man kan använda den dagligen som en duschtvål. Även en perfekt tvål att använda när man bastar, då kan man låta tvålen sitta kvar några minuter innan man skrubbar sig.

Moroccan Gold Soap

En hamamtvål som är baserad på arganolja. Den är rik på vitamin A, E, B1, B2, B6, karoten och omega 3, 6. Denna använder man på samma sätt som man använder Black soap. Arganoljan i tvålen förbättrar hudens elasticitet och mjukgör huden underbart! Tvålen rengör huden och lämnar den len och återfuktad. Antioxidanterna i arganoljan ser till att cellskador i huden minimeras så det är en tvål med läkande egenskaper. Huden är ditt största organ och det är viktigt vad man “matar” den med 🙂  Naturliga tvålar som tillgodoser huden med nyttiga vitaminer och andra fördelar och inte en massa onödiga tillsatser!

Genom att man skrubbar kroppen så ökar man hudens blodcirkulation och huden blir ren på djupet. Våran skrubbhandske “Kessa” är en rejäl skrubbhandske med en yta som gör det enkelt att avlägsna döda hudceller. Den hjälper även till att minska gifter i huden och uppkomsten av fina linjer och celluliter. Köp din egen Kessa från Marocko HÄR

/Malin 

Morocco Medina

 

2 thoughts on “Marockansk Hamamtvål/duschtvål

 1. Maria skriver:

  Älskar denna Black Soap! Kommer ni att sälja flytande tvålar? /Maria

  1. moroccoadmin skriver:

   Hej Maria!
   Vi har fått många frågor ang en naturlig flytande tvål och det är något vi självklart ska kolla upp 🙂
   Kul att du gillar våran Moroccan Black Soap!

   /Malin
   Morocco Medina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *