Psst…

”Morocco have a beauty secret”

– And you need to discover it!

Naturliga produkter som ger resultat! That’a promise

Hos oss kommer du att finna naturliga och miljövänliga produkter i snygga förpackningar! Helt fria från konstgjorda ämnen och i största mån ekologiskt certifierade.

Morocco Medina

Morocco Medina grundades 2016. Efter resor till Marocko under åren 2012-2016 så kunde vi inte undgå att höra om Marockos fantastiska Arganolja som befolkningen har använt i hundratals år och som numera är känd över hela världen och används av privatpersoner och förstklassiga spa världen över. Den används som den är eller ihop med annan kosmetika. Man kan lätt tro att oljor är för feta för håret och hyn, men så är inte fallet. Arganoljan är en torr olja som absorberas snabbt in i huden och lämnar den verkligen silkeslen utan att se fet ut. Dessutom är det en multiprodukt för den är lika fantastisk för ditt hår som hy. En ekologisk och helt naturlig hud- och hårvårdsprodukt som är fullproppad med vitaminer. Det började med Arganoljan men på vår resa genom Marocko så upptäckte vi fler härliga produkter som vi nu har tagit med i vårt sortiment. Vår värdegrund med företaget är att det ska vara tillförlitligt och hållbart i alla led. Från producent till konsument. Bra för miljön samt ej testat på djur. Ekologiska och naturliga produkter som ger resultat! Och som förpackas i snygg design. Vi hoppas du kommer tycka om våra produkter lika mycket som vi gör.

Bra för dig och miljön.

Våra produkter inom hud- och hårvård väljs ut med omsorg. Vi vill erbjuda den bästa kvalitén och den bästa upplevelsen. Människan konsumerar dagligen skönhetsprodukter som innehåller giftiga kemikalier och cancerframkallande substanser. Vi vill presentera underbara skönhetsprodukter som är helt naturliga och bra för dig och miljön!
Vi vill ge huden – kroppens största organ, en bättre behandling.
Naturliga produkter som berikar med näring, vitaminer, mineraler och massor med andra fördelar! Dessa skönhetsprodukter har använts i flera århundranden och det är nu vi måste förstå vad dessa produkter kan göra för oss.

Kvinnokooperativet

Alla våra produkter är 100% naturliga och handgjorda av otroligt duktiga kvinnor i Marocko som arbetar i kvinnokooperativ. Processen från ekologisk odling, skörd och kallpressning till färdig produkt är av hög kvalité. Kooperativet har fräscha miljöer, goda arbetsförhållanden och rättvisa arbetsvillkor. Kvinnokooperativ står för hållbar framtid. Det gör det möjligt för kvinnan att försörja sig och möjliggör även barnens utbildning då en skola har kunnat byggas upp i området. Vi är glada att vi får vara med och stödja detta!

Produkter godkända av