Arganolja

Populära Arganoljan

Arganolja är en helt naturlig multiprodukt för hud- och hårvård

 

Klicka HÄR och köp 100% Arganolja idag!

Vart kommer oljan ifrån?  Vad är oljan bra för?

Argania Spinosa är ett träd som växer i sydvästra Marocko, den enda plats på jorden där den växer och bär frukt. Inuti frukten så finns det en hård nöt som man knäcker upp på traditionellt vis. Inuti nöten så finns det ett litet frö och det är från detta lilla frö man utvinner några få droppar Arganolja. Det krävs ca 100kg frukt för att kunna utvinna 2-3 liter olja. Det är en av världens mest exklusivaste oljor. Det är en olja som är fullproppad med vitaminer och ger förskönande fördelar till huden och håret! Den bevarar hudens fukt, förbättrar hudens elasticitet, mjukgör både hår och hud samt ger ett omedelbart lyster. Känd för att reducera fina linjer och rynkor i ansiktet. Rik på antioxidanter och har cellstimulerande näringsvärden. Oljan är tunn och absorberas snabbt in i huden. Arganolja stärker även håret och reparerar kluvna hårtoppar.  Rik på vitamin A, E, B1, B2, B6, karoten och omega 3, 6. Antiinflammatorisk och en kraftig antioxidant.

Gör som många andra och skippa dag- och nattkrämen, man behöver endast Arganolja! Inga konstiga tillsatser bara en ren, naturlig multivitamin som din hud mår bra av! Ännu en fördel med Argan är att den kan du smörja in runt ögonen, vilket du ej kan göra med krämer. Oljan är ej fet utan absorberas lätt och fint in i huden/håret.

Vi erbjuder en ekologisk, 100% naturlig och kallpressad arganolja som skördas och produceras av ett kvinnokooperativ i Agadir, Marocko.

Nej till onaturliga och kemiska tillsatser! Din hud och ditt hår kommer tacka dig.

7 thoughts on “Populära Arganoljan

 1. Karin skriver:

  Kan inte vara utan den?helt slutat använda andra krämer?

  1. moroccoadmin skriver:

   Hej Karin!

   Så härligt! Många tror att olja är för fet för huden/håret. Men använder man det på rätt sätt och tex Arganolja som är en torr olja som absorberas snabbt så är det en given hudvårdsprodukt 🙂

   /Malin
   Morocco Medina

 2. lena skriver:

  Superbra produkt:)

  1. moroccoadmin skriver:

   Hej Lena!

   Vad kul att du tycker det! Jag håller med dig 🙂

   /Malin
   Morocco Medina

 3. Maud Nyström skriver:

  Fantastiskt bra produkt! Behövs inget annat!

  1. moroccoadmin skriver:

   Hej Maud!
   Kul att du gillar den! Arganolja är verkligen ett av de bästa man kan använda för huden/håret 🙂

   /Malin
   Morocco Medina

 4. Sylvia Eklund skriver:

  Vad ska man göra rent ansiktet med innan. Idag använder jag nimue produkter. Ska man sluta med dom och bara använda arganolja?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *